E-mail: [email protected] * WhatsApp: 0654232747 * Verzending binnen 5 werkdagen. Spoed? Geef het gerust aan!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Toffe slippers is geboren

Zo kwam www.toffeslippers.nl tot stand.

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Ilona, moeder van drie kinderen waaronder onze voetballer Stef. In de herfstvakantie raakte hij zijn slippers kwijt. Omdat hij na de voetbaltraining moet douchen dacht ik even nieuwe te bestellen. Dat was nog niet zo gemakkelijk, leuke slippers bestellen buiten het seizoen.

Dit bracht me op het idee zelf slippers te gaan ontwerpen en produceren. Het viel in de smaak, bij Stef, maar ook bij de andere kinderen van de club.
Via www.toffeslippers.nl zijn de slippers nu te bestellen. We maken de slippers graag naar wens, met naam, zodat ze niet verwisseld worden. 

Groetjes, Ilona

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.