Leuk voor erbij

We hebben een aantal leuke producten die we in dezelfde stijl als de slippers kunnen bedrukken. Leuk als origineel cadeautje, voor jezelf of voor iemand anders. Elke slipper is te bestellen met een bijpassende mok. De mok wordt in dezelfde stijl bedrukt als de slippers. Ook de naam plaatsen we erop. Onze mokken zijn vaatwasser bestendig. Is de mok voor iemand die linkshandig is? Geef  dit dan even aan bij de opmerkingen, we houden hier rekening mee met het bedrukken.

Wat ook erg handig en leuk is, dat is de hair & body. Ook deze voorzien we van naam en bedrukken we in dezelfde stijl als de slippers. Erg handig voor het sporten. Een shampoo en showergel ineen.

Ook is het bij ons mogelijk om de slippers in een leuk doorzichtig tasje te ontvangen. Leuk als cadeauverpakking, zeker als je het als cadeau wilt geven. Aan de sluiting hangt een sleutelhanger in de vorm van een slipper die we hetzelfde bedrukken als de bestelde slippers. Alles in één originele eigen stijl als persoonlijk cadeau.

Bij de slippers kun je de producten die je graag extra wilt bestellen aanvinken tijdens je bestelling. Bedankt voor je bestelling en bij vragen mail ons via [email protected]

Slippers met mok in de zelfde stijl

Slippers met shampoo en douchegel         cadeauverpakking sleutelhanger frozen